1. Παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του χοιρινού κρέατος
2. Πιο είναι τελικά το μυστικό πίσω από το τρυφερό χοιρινό;
3. Πρωτάρες, το μέλλον της χοιροτροφικής σας μονάδας!!
4. Στρατηγικές για τη βελτίωση της μακροβιότητας στις χοιρομητέρες
5. Πρακτικές συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τα υψηλά κόστη διατροφής & παραγωγής
6. Γονιδιωματική Εξέλιξη χοίρων
7. Συμβουλές για το κατάλληλο εναρκτήριο φύραμα χοιριδίων
8. Έξι σημεία για την ιδανική χρήση της σόγιας στην διατροφή των χοιριδίων
9. Cellulitis στα κοτόπουλα κρεοπαραγωγής
10. Νέοι ορίζοντες για την Biomin και την διαχείριση των μυκοτοξινών
11. Οδηγίες Βιοασφάλειας χοιροτροφικών μονάδων και εργοστασίων ζωοτροφών