Παραγωγή

Αποστολή μας είναι η διαρκής υποστήριξη των πελατών μας για την παραγωγή τροφίμων υψηλής ποιότητας με ασφάλεια, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος

nuevo-paragogi-main

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Το συγκρότημα παραγωγής ισορροπιστών και προμιγμάτων της nuevo είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές τεχνολογίας και ασφάλειας στην παραγωγή συμπληρωμάτων για τη διατροφή των ζώων.

  • Ελαχιστοποίηση κινδύνου επιμόλυνσης
  • Ειδικά σχεδιασμένη αερομεταφορά πρώτων υλών
  • Ειδικά σχεδιασμένες μονάδες απορρόφησης σκόνης
  • Πλήρης ιχνηλασιμότητα-Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης (WMS)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΜΙΞΗΣ TUMBLE MIXING

Το εξειδικευμένο σύστημα ανάμιξης που χρησιμοποιείται έχει την ικανότητα ανάμιξης των πρώτων υλών και την δημιουργία προϊόντων με εξαιρετική ομοιογένεια.
Οι μετρήσεις γίνονται σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, ώστε να διασφαλίζεται η ακριβής προσθήκη των συστατικών.
Το σύστημα ανάμιξης ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο επιμόλυνσης, καθώς δεν υπάρχει επαφή μεταξύ των προϊόντων ενώ δεν χρησιμοποιείται μεταφοράς ή άλλο σύστημα μεταφοράς.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η μονάδα παραγωγής της nuevo διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των συστημάτων ποιότητας I.S.O 22000:2018 για την ασφάλεια τροφίμων, ISO 9001:2015 για την διαχείριση ποιότητας, καθώς και FAMI QS για την παραγωγή.

Δείγματα διατηρούνται για κάθε παραγόμενη παρτίδα έως και την ημερομηνία λήξης του προϊόντος.