Καριέρα / Θέσεις Εργασίας

Η Nuevo Α.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 και έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά ως ηγετική δύναμη στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών για τη διατροφή και την υγεία των παραγωγικών ζώων, ενώ αναπτύσσεται δυναμικά και στις διεθνείς αγορές. Στόχος της εταιρείας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην ελληνική και στις διεθνείς αγορές και η ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των παραγωγικών μονάδων που θέλουν εξελιχθούν.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη σταθερή ομάδα εργαζομένων μας και να επεκτείνουμε τόσο το εύρος των πελατών, όσο και το εύρος των προϊόντων για τα οποία μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας.

Στέλεχος Πωλήσεων / Product Manager

Αναζητούμε στέλεχος ανάπτυξης του πελατολογίου και των πωλήσεων μας στην Ελλάδα, το οποίο θα εξειδικευτεί σε ένα συγκεκριμένο portfolio προϊόντων της εταιρείας μας.

Είναι σημαντικό να:

  • Χτίζετε προσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
  • Κατανοείτε σε βάθος τα προϊόντα μας ώστε να καλύψετε σωστά τις ανάγκες των πελατών μας και έτσι να πετύχετε να επεκτείνετε το πελατολόγιο της εταιρείας.
  • Εντοπίζετε νέες ευκαιρίες πωλήσεων μέσω της διερεύνησης των αναγκών των πελατών μας και της ανακάλυψης τυχόν κενών της αγοράς.

Θα σας παρέχουμε εργαλεία ανάπτυξης, εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη, ώστε να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους που θα θέσουμε και έτσι να επεκτείνετε τις ικανότητές και την αποτελεσματικότητά σας.
Η αποστολή σας θα είναι μια πρόκληση σε έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα τομέα συνεχούς εξέλιξης και η ανταμοιβή σας θα είναι ανάλογη της ανάπτυξης που θα πετύχετε στη δουλειά σας με τις γνώσεις και τις ικανότητές σας.
Αν είστε αφοσιωμένος στην ολοκλήρωση αυτών που αναλαμβάνετε, εστιασμένος στην ακρίβεια της δουλειάς σας και θέλετε μια σταθερή συνεργασία, τότε είστε ο κατάλληλος υποψήφιος για τη θέση αυτή. Στείλτε μας το βιογραφικό σας.

Export Manager

Αναζητούμε στέλεχος ανάπτυξης του πελατολογίου και των πωλήσεων μας στις διεθνείς αγορές, το οποίο θα μπορούσε να αναλάβει όλη την γκάμα των προϊόντων μας ή να εξειδικευτεί σε ένα συγκεκριμένο portfolio προϊόντων.

Είναι σημαντικό να:

  • Εντοπίζετε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω της διερεύνησης των αναγκών των πελατών και της ανακάλυψης τυχόν κενών σε διάφορες αγορές.
  • Χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με νέους πελάτες διεθνώς.

Θα εκτιμηθεί προηγούμενη επιτυχημένη δραστηριότητα στον τομέα των εξαγωγών, χωρίς αυτό να αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση.
Θα σας παρέχουμε εργαλεία ανάπτυξης, εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη ώστε να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους που θα θέσουμε και έτσι να επεκτείνετε τις ικανότητές και την αποτελεσματικότητά σας.
Η αποστολή σας θα είναι μια πρόκληση σε έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα τομέα συνεχούς εξέλιξης, και η ανταμοιβή σας θα είναι ανάλογη της ανάπτυξης που θα πετύχετε στη δουλειά σας με τις γνώσεις και τις ικανότητές σας.
Αν είστε αφοσιωμένος στην ολοκλήρωση αυτών που αναλαμβάνετε, εστιασμένος στην ακρίβεια της δουλειάς σας και θέλετε μια σταθερή συνεργασία, τότε είστε ο κατάλληλος υποψήφιος για τη θέση αυτή. Στείλτε μας το βιογραφικό σας.

Νέο στέλεχος R&D ή Marketing

Aναζητούμε νέα φιλόδοξα, δραστήρια και εργατικά στελέχη με επιστημονική κατάρτιση είτε τεχνικής είτε οικονομικής κατεύθυνσης ή και εκπαίδευσης στο marketing. Θα συμμετέχετε σε projects και αποστολές στους τομείς του R&D, του Product Development και του Marketing, και θα χρειαστεί να επιδείξετε δημιουργικότητα και να είστε εστιασμένος σε λύσεις με άμεση εφαρμογή, με σκοπό την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και την προώθησή τους στην αγορά.
Μας ενδιαφέρει να ενεργείτε ώστε να εντοπίζετε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης προϊόντων και να ανακαλύπτετε κενά στην αγορά. Σε αυτό θα σας κατευθύνουμε βάσει των στρατηγικών της εταιρείας μας.
Θα σας παρέχουμε εργαλεία ανάπτυξης, εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη, ώστε να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους που θα θέσουμε και έτσι να επεκτείνετε τις ικανότητές και την αποτελεσματικότητά σας.
Η αποστολή σας θα είναι μια πρόκληση που θα σας ανοίξει μια πόρτα για σημαντική καριέρα και προσωπικό μέλλον σε έναν συναρπαστικό τομέα συνεχούς εξέλιξης, με ανταμοιβή για την εργασία σας και ανταμοιβές για κάθε νέα επίτευξή σας.
Αν είσαστε αφοσιωμένος στην ολοκλήρωση αυτών που αναλαμβάνετε και εστιασμένος στην ακρίβεια της δουλειάς σας, τότε είστε ο κατάλληλος υποψήφιος για τη θέση αυτή. Στείλτε μας το βιογραφικό σας.

Αποστολή Βιογραφικού

    Ακολουθήστε μας στο LinkedIn για να ενημερώνεστε για τις νέες θέσεις εργασίας